Trucan’s 93 865 26 53

 

Els implants són cargols que s’utilitzen com a fixacions per tal de poder reposar les dents que falten. Estan fets de titani, ja que és un material molt compatible amb el cos que no provoca al·lèrgies. Es col·loquen a l’os sota anestèsia local.
Tenir unes dents boniques dona seguretat i autoestima, deixa de tapar-te la boca quan somriguis, el somriure és la corba més bonica del cos! Cada cas és diferent però sempre hi ha solucions per millorar l’estètica.
Ejercicio de fuerza de espalda: ejercicios de espalda y trapecio compre tadalista 10 mg spain salsas: por qué y cómo hacer este ejercicio.

La càries és la malaltia de les dents més freqüent. Si la càries no es tracta, es produeix una destrucció de la dent que pot provocar dolor, infeccions i pèrdua de dents. Una petita càries diagnosticada precoçment, té un tractament molt senzill i sense dolor. En fases més avançades, s’ha de realitzar una endodòncia per salvar la dent. Vine abans de que sigui massa tard!
L’Odontologia preventiva és la ciència que s’encarrega de l’estudi del medi oral i les seves implicacions microbiolòques en la prevenció de malalties. Es basa en la detecció precoç i és fonamental acudir a les revisions odontològiques periòdicament. Només així es podran detectar problemes en estadis inicials, permetent així la seva curació a temps, tant de les dents com de la mucosa oral.
Té com a finalitat recuperar l’estètica i la funció masticatòria solucionant l’absència total o parcial de les dents. Hi ha diferents tipus de pròtesi i cal valorar quina és la més adequada en cada cas. Clica aquí per saber-ne més.
La malaltia periodontal cursa amb inflamació de les genives i pèrdua dels teixits que subjecten la dent. És fonamental tractar-la a temps per tenir un bon pronòstic i realitzar tractaments de manteniment per tal de no seguir perdent os. Si no es tracta a temps, les dents agafen mobilitat i poden caure.
L’ortodòncia i la ortopèdia dental és la part de l’odontologia destinat a tractar maloclusions i aconseguir el correcte alineament de les dents. Avui en dia, són tan freqüents els tractaments en nens com en adults. En el cas de les maloclusions en els nens, en general, com més aviat es diagnostica el problema, millor pronòstic té i més senzill és el seu tractament. Hi ha diferents tipus de tractament i d’aparatologia segons el cas:

Ortodòncia en nens/es: és el que en diem ortodòncia interceptiva o ortopèdia dental. En aquest cas l’objectiu del tractament no és aconseguir la perfecte alineació de les dents, sinó millorar la mossegada i aconseguir l’espai suficient per què quan el/la pacient hagi canviat totes les dents tingui una mossegada més favorable. Utilitzarem aparells fixos o removibles segons el cas, amb l’objectiu de corregir anomalies funcionals, esquelètiques o hàbits en el desenvolupament de l’esquelet orofacial. Hi ha certs problemes que milloren molt el seu pronòstic quan són tractats amb ortodòncia en edats tempranes. Per això és molt important fer una visita amb l’ortodoncista a partir del 5-6 anys, quan comencen a caure les dents.

Ortodòncia  pacients adults: 

Ortodòncia fixa: amb uns bracktes adherit a cada dent i arcs superelàstics d’última generació aconseguim la correcta alineació dental mitjançant tractaments ràpids i còmodes.

Ortodòncia invisible o Invisalign: L’Invisalign és un sistema d’ortodòncia basada en uns alineadors transparents que són de treure i posar. És el sistema d’ortodòncia més còmode, higiènic i estètic que existeix actualment. En aquest cas, els alineadors es fabriquen, expressament i d’una manera individualitzada, per a cada pacient seguint les directrius de l’ortodoncista i prèvia aprovació per part del pacient, d’una visualització en 3D del resultat final. Clica aquí per saber-ne més.

Extracció de queixals del seny i dents incloses en l’os, exèresi de quists i tumoracions.
El dolor i els sorolls en mastegar o en obrir i tancar la boca es poden tractar. Cada vegada hi ha més pacients que, degut a l’estrés, apreten les dents (bruxisme). És important tractar aquesta patologia prevenir el desgast del es dents amb una fèrula de descàrrega feta a mida.
És la branca de l’odontologia que tracta les patologies dentals en nens. És molt important que la primera experiència al dentista sigui satisfactòria per evitar traumes i aconseguir que els nens es portin bé i col·laborin en els tractaments odontològics. A més a més, és molt important detectar mals hàbits per poder reeducar-los i prevenir problemes majors en un futur.
Són tractaments mínimament invasius que milloren el color de les dents. Es poden realitzar a la clínica o bé a domicili mitjançant unes fèrules fetes a mida.