Procés del tractament

 

 

 

 

 

1. La consulta.

La consulta decideix si el pacient es apte per al tractament i a continuació pren fotografíes, radiografíes i escanejos digitals, o bé una impressió dental de la dentadura del pacient. Aquests registres s’utilitzaran per crear un pla de tractament ClinCheck 3D.

2. Els aligners.

Els aligners es fabriquen i s’envíen a la consulta. El pacient rebrà una sèrie d’aligners que haurà d’utilitzar tots els díes i que podrà canviar-se a casa aproximadament cada 1-2 setmanes.

3. Els resultats.

El pacient visitarà al seu dentista en un període de 6 a 8 setmanes per realitzar el seguiment del progrés i rebre nous aligners. Un cop acabi el pla de tractament, seran necessaris retenedors per mantenir les dents del pacient al seu lloc.

 

Avantatges d’un somriure més atractiu

Genives més sanes

Les genives s’ajusten de forma més ferma al voltant de les dents rectes. Això proporciona una major defensa davant del risc de malaltia periodontal, el que evita potencialment el dolor i la despesa per la pèrdua de peces dentals i una intervenció quirúrgica.

Menys pressió i dolor

Les dents ben col·locades tenen menys probabilitats de provocar pressió sobre l’os i les articulacions de la mandíbula, alleujant així el dolor de l’articulació temporomandibular (ATM), els espasmes musculars a la mandíbula, els mals de cap associats i altres símptomes dolorosos.

Millor mossegada i masticació més fàcil

Si hi ha menys tensió en l’os i les articulacions de la mandíbula i les dents estan rectes pot millorar la mossegada, de manera que es facilita la masticació i es redueix el risc de retracció de les genives, la sensibilitat al fred i les esquerdes que es formen al llarg de la línia de les geníves.

 

 

 

Truca ara per demanar pressupost 93.865.26.53